ΑρχικήΕγγυήσεις - Επιστροφές

Εγγυήσεις - Επιστροφές

Einhell (501447 – supplier): 2 χρόνια εγγύηση
Διαδικασία αποστολής Service εντός εγγύησης:
Συσκευάζετε το εργαλείο που βρίσκετε εντός εγγύησης μαζί με το αποδεικτικό αγοράς (φωτοτυπία τιμολογίου ή απόδειξης) καλείτε την ταχυμεταφορική Πόρτα-Πόρτα και μόνο αυτή και δίνοντας τα πλήρη στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση και Τηλέφωνο) ΚΑΙ τον κωδικό 1610180001 το στέλνετε στο κεντρικό service της Εταιρείας EINHELL  EΛΛAΣ A.E. ΘEΣΣAΛONIKHΣ 77-79 N.ΦIΛAΔEΛΦEIA Τ.Κ. 14342 ΤΗΛ 2102790930. Σε περίπτωση που το εργαλείο είναι άνω των 35 κιλών θα πρέπει να επικοινωνήσετε με εμάς στο τηλέφωνο 2221062362 για να σας δώσουμε οδηγίες αποστολής.
 
Το τμήμα service όταν επισκευάσει το εργαλείο, σας το επιστρέφει με την αντίστροφή διαδικασία μέσω της ταχυμεταφορικής Πόρτα-Πόρτα στη διεύθυνση που εσείς έχετε υποδείξει με επιβάρυνση μεταφορικών στην εταιρεία EINHELL  EΛΛAΣ A.E.
 
ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:
Η εγγύηση ΙΣΧΥΕΙ εφόσον
1.Έχει προσκομισθεί μαζί με το εργαλείο ΚΑΙ το αποδεικτικό αγοράς του (φωτοτυπία τιμολογίου ή απόδειξης)
2.Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί με λάθος τρόπο
3.Έχουν τηρηθεί οι οδηγίες χρήσης
4.Δεν έχουν γίνει επισκευές από μη εξουσιοδοτημένο

BOSCH – SKIL – DREMEL (500808 – supplier): 2 χρόνια εγγύηση
Διαδικασία αποστολής Service εντός εγγύησης:
Συσκευάζετε το εργαλείο που βρίσκετε εντός εγγύησης μαζί με το αποδεικτικό αγοράς (φωτοτυπία τιμολογίου ή απόδειξης) καλείτε την ταχυμεταφορική Πόρτα-Πόρτα και μόνο αυτή και δίνοντας τα πλήρη στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση και Τηλέφωνο) το στέλνετε στο κεντρικό service της Εταιρείας ABZ, ΕΡΧΕΙΑΣ 37, ΚΟΡΩΠΙ.
Το τμήμα service όταν επισκευάσει το εργαλείο, σας το επιστρέφει με την αντίστροφή διαδικασία μέσω της ταχυμεταφορικής Πόρτα-Πόρτα στη διεύθυνση που εσείς έχετε υποδείξει με επιβάρυνση μεταφορικών στην εταιρεία ABZ
ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:
Η εγγύηση ΙΣΧΥΕΙ εφόσον
1.Έχει προσκομισθεί μαζί με το εργαλείο ΚΑΙ το αποδεικτικό αγοράς του (φωτοτυπία τιμολογίου ή απόδειξης)
2.Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί με λάθος τρόπο
3.Έχουν τηρηθεί οι οδηγίες χρήσης
4.Δεν έχουν γίνει επισκευές από μη εξουσιοδοτημένο

Black & Decker – Dewalt (501604 – supplier) προσοχή ο συγκεκριμένος προμηθευτής έχει και προιόντα ΟΕΜ: 2 χρόνια εγγύηση

Διαδικασία αποστολής Service εντός εγγύησης:
Συσκευάζετε το εργαλείο που βρίσκετε εντός εγγύησης μαζί με το αποδεικτικό αγοράς (φωτοτυπία τιμολογίου ή απόδειξης) και εφόσον το εργαλείο είναι έως 6 κιλά καλείτε την ταχυμεταφορική ACS και μόνο αυτή και δίνοντας τα πλήρη στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση και Τηλέφωνο) το στέλνετε στο κεντρικό service της Εταιρείας STANLEY BLACK & DECKER (ΕΛΛΑΣ) Ε.Π.Ε. Ήμερος Τόπος 2 – Χάνι Αδάμ – Ασπρόπυργος Τ.Κ.: 193 00 Τηλ:210-8985208. Σε περίπτωση που το εργαλείο είναι άνω των 6 κιλών θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία logistic ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ, τηλ. 210-5512321 & 210-5512141 για την αποστολή του.
Το τμήμα service όταν επισκευάσει το εργαλείο, σας το επιστρέφει με την αντίστροφή διαδικασία μέσω της ταχυμεταφορικής ACS (κάτω από 6 κιλά) ή μέσω ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ (πάνω από 6 κιλά) στη διεύθυνση που εσείς έχετε υποδείξει με επιβάρυνση μεταφορικών στην εταιρεία STANLEY BLACK & DECKER (ΕΛΛΑΣ) Ε.Π.Ε.

ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΝΘΥΜΙΣΗ:
Η εγγύηση ΙΣΧΥΕΙ εφόσον
1. Έχει προσκομισθεί μαζί με το εργαλείο ΚΑΙ το αποδεικτικό αγοράς του (φωτοτυπία τιμολογίου ή απόδειξης)
2. Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί με λάθος τρόπο
3. Έχουν τηρηθεί οι οδηγίες χρήσης
4. Δεν έχουν γίνει επισκευές από μη εξουσιοδοτημένο Service

Newsletter

Για να μαθαίνεις πάντα πρώτος για τις επερχόμενες προσφορές αλλά και τις νέες παραλαβές μας!

Εώς 12 άτοκες δόσειςμε τη πιστωτική σας κάρτα
Αποστολή σε όλη την Ελλάδαγρήγορα και εύκολα
Ασφαλείς Συναλλαγέςόλοι οι τρόποι πληρωμής
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Για να συμμορφωθείτε με τη νέα οδηγία για την ιδιωτική ζωή, πρέπει να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για να ορίσετε τα cookies.
espa.